Welke transfo

Welke transformator moet ik gebruiken?

Kenmerkend voor de In-Lite buitenverlichting is dat alle armaturen zeer eenvoudig en veilig aan te sluiten zijn. De transformator is de basis van het systeem en stuurt de verlichting aan.

Het systeem werkt als volgt:
De keuze voor een type transformator hangt af van de capaciteit die nodig is voor het lichtplan (zie het rekenvoorbeeld). Er zijn transformatoren van 56, 108 of 250 Watt. Vanuit de transformator rolt u de laagspanningskabel (12 Volt) uit. Op ieder willekeurig punt op de kabel kan vervolgens een armatuur worden aangesloten d.m.v. het Easy-Lock systeem. Alle In-Lite armaturen kunnen binnen één systeem gebruikt worden, van LED tot Halogeen lichtbron.

Al onze transformatoren zijn standaard voorzien van ondermeer een licht/donker sensor en timer. De sensor schakelt de verlichting automatisch aan en uit bij zonsop- en ondergang. Wilt u de verlichting niet de hele nacht laten branden? Met de timerfunctie is dit eenvoudig te regelen. Tevens kan ieder systeem worden uitgebreid met een bewegingsmelder (sets uitgezonderd). Door deze toe te voegen aan uw systeem wordt de verlichting automatisch ingeschakeld zodra iemand de melder nadert. Dit houdt ongenode gasten op een afstand.

Heeft u hulp of advies nodig bij het plannen van uw buitenverlichting, neem dan gerust contact met ons op, we helpen u graag verder (012-779039).

 

Specialist voor in-lite
Snel thuisbezorgd
Persoonlijk advies
Service