in-lite aanleggen

Op zoek naar mooie design tuinverlichting die zuinig is met energie, gemakkelijk zelf is te installeren en waarmee u uw tuin een prachtige uitstraling kunt geven? Dan is In Lite tuinverlichting zeker het overwegen waard.

Tuinverlichtingswinkel.be is de In Lite specialist voor elke tuinliefhebber die graag zo lang mogelijk van de tuin wil genieten.

Met onze handige tips en advies kunt u zelf gemakkelijk uw In Lite tuinverlichting aanleggen. Klik op de verschillende foto's om de handige instructiefilmpjes te bekijken. 

 

In Lite aanleggen in 5 stappen.

(via deze link zijn ook de filmpjes over de transformator, kabel, easy lock, mini connector en armatuur te bekijken). Liever een speciek onderwerp bekijken? Dan kunt u hieronder op het gewenste onderwerp klikken om de gewenste instructie te bekijken.

 

 

Stap 1 de In Lite transformator installeren en aansluiten.

(via deze link zijn ook de filmpjes over het instellen van de trafo en lichtsensor installeren, transformator instellen, kabel lichtsensor verlengen en kabelschoentjes monteren te bekijken).

 

 

Stap 2 de 12 volt kabel aansluiten

(via deze link zijn ook de filmpjes over kabel aansluiten, een kabelaftakking maken en kabeluiteinde afwerken te bekijken).

 

 

 

Stap 3 de In Lite easy lock aansluiten

(via deze link zijn ook de filmpjes over de easy lock en mini connector aansluiten, een 60 mm grondspot aansluiten en een 22 mm grondspot aansluiten te zien).

 

 

 

Stap 4 de In Lite Mini connector aansluiten

(via deze link zijn ook de filmpjes over een verlengkabel plaatsen en de easy lock en miniconnector aansluiten te zien).

 

 

 

Stap 5 In Lite armatuur aansluiten

(via deze link kunt u ook de filmpjes zien over een 22 mm grondspot aansluiten, een 60 mm grondspot aansluiten, een staande lamp aansluiten, een wandlamp aansluiten, een buitenspot aansluiten, boren uit de hand en boren met statief (hoveniers) te bekijken).

 

Specialist voor in-lite
Snel thuisbezorgd
Persoonlijk advies
Service