Het In-Lite systeem

Het systeem van In-Lite is Plug & Play. Met het lichtplan op zak kunt u van start gaan met de installatie van uw buitenverlichting. De 4 voordelen van In-Lite op een rij.

12 Volt laagspanning 12 Volt laagspanning
Vanuit de transformator, die aangesloten wordt op het 230 Volt lichtnet, komt uitsluitend nog een laagspanningskabel waar alle armaturen op aangesloten worden. Dat maakt het systeem absoluut veilig, zelfs wanneer de kabel beschadigd zou raken. Een geruststellende gedachte, zeker met spelende kinderen of gravende huisdieren in de buurt.
 
5 jaar garantie5 jaar garantie 
In-lite besteedt veel aandacht aan de technische perfectie van alle armaturen. Niet voor niets krijgt u bij aanschaf van een In-Lite systeem 5 jaar garantie op de constructie van het armatuur en op alle LED verlichting.
 
Plug & PlayZo makkelijk is het om tuinverlichting aan te leggen 
Armaturen met het speciale Easy-Lock systeem sluit u letterlijk in een handomdraai aan op de laagspannings hoofdkabel (12V), waarna deze aangestuurd worden vanaf één plaats, of desgewenst automatisch aan- en uitspringen. Vanuit een transformator de kabel uitrollen, een armatuur aansluiten en klaar. De kabel kan willekeurig ergens eindigen en de kabels hoeven geen gesloten systeem te vormen. U kunt de kabels direct onder de bestrating verwerken of in de borders bedekken met slechts wat aarde. Armaturen met halogeenverlichting of LED verlichting kunnen bovendien door elkaar op dezelfde kabel aangesloten worden.
 
Snel te installerenSnel te installeren
Voor het aanleggen van In-Lite tuinverlichting hoeft u beslist geen technische kennis te hebben. Het principe is eenvoudig, snel te realiseren en ook nog makkelijk aan te passen. De gemiddelde installatietijd voor het aanleggen van een basissysteem met één of meerdere armaturen is slechts 20 minuten. Heeft u een lichtplan, dan is het een kwestie van kabels uitrollen en de armaturen op de vastgestelde plekken aansluiten. Uw eigen systeem kan gemakkelijk modulair uitgebreid worden door het eenvoudig splitsen en aankoppelen van de kabels.
Specialist voor in-lite
Snel thuisbezorgd
Persoonlijke service en advies
5 jaar garantie