Het In-Lite systeem


Het in-lite 12 Volt tuinverlichting systeem is gemakkelijk en veilig zelf aan te leggen. U kunt het systeem uitbreiden en aansluitingen maken met elk In Lite armatuur naar keuze op elke plek op de speciale In Lite grondkabel. Zo krijgt u een geheel naar uw eigen wensen en budget samen te stellen en uitbreidbaar tuinverlichtingssysteem.

In de onderstaande video legt Jack uit hoe het in-lite systeem aangelegd kan worden.


Heeft u hulp nodig ? Klik hier voor info over In Lite aanleggen of de materialen die u wilt gaan gebruiken? We helpen u graag verder.

TIP !! Tuinverlichtingwinkel helpt u ook graag met de voorbereidingen voor uw In Lite tuinverlichting.  Vraag ons desgewenst om hulp of advies voor uw verlichtingsplan, ontwerp, materiaalbehoefte etc. Heeft u een tekening of ontwerp van bijv. een tuinarchitect? We kunnen u hiermee direct een goed tuinverlichtingsadvies geven.  

Het systeem van In Lite is Plug & Play. Met het lichtplan op zak kunt u van start gaan met de installatie van uw buitenverlichting. De grootste voordelen van In-Lite op een rij;

12 Volt laagspanning; Vanuit de transformator, die aangesloten wordt op het 230 Volt lichtnet, komt uitsluitend nog een laagspanningskabel waar alle armaturen op aangesloten worden. Dat maakt het systeem absoluut veilig, zelfs wanneer de kabel beschadigd zou raken. Een geruststellende gedachte, zeker met spelende kinderen of gravende huisdieren in de buurt.

5 jaar garantie; In-lite besteedt veel aandacht aan de technische perfectie van alle armaturen. Niet voor niets krijgt u bij aanschaf van een In Lite systeem 5 jaar garantie op de constructie van het armatuur en op alle LED verlichting.

Zo makkelijk is het om tuinverlichting aan te leggen; Armaturen met het speciale Easy-Lock systeem sluit u letterlijk in een handomdraai aan op de laagspannings hoofdkabel (12V), waarna deze aangestuurd worden vanaf één plaats, of desgewenst automatisch aan- en uitspringen. Vanuit een transformator de kabel uitrollen, een armatuur aansluiten en klaar. De kabel kan willekeurig ergens eindigen en de kabels hoeven geen gesloten systeem te vormen. U kunt de kabels direct onder de bestrating verwerken of in de borders bedekken met slechts wat aarde. Armaturen met halogeenverlichting of LED verlichting kunnen bovendien door elkaar op dezelfde kabel aangesloten worden.

Snel te installeren; Voor het aanleggen van In Lite tuinverlichting hoeft u beslist geen technische kennis te hebben. Het principe is eenvoudig, snel te realiseren en ook nog makkelijk aan te passen. De gemiddelde installatietijd voor het aanleggen van een basissysteem met één of meerdere armaturen is slechts 20 minuten. Heeft u een lichtplan, dan is het een kwestie van kabels uitrollen en de armaturen op de vastgestelde plekken aansluiten. Uw eigen systeem kan gemakkelijk modulair uitgebreid worden door het eenvoudig splitsen en aankoppelen van de kabels.

Specialist voor in-lite
Snel thuisbezorgd
Persoonlijk advies
Service