in-lite SCOPE | Mini | Duo | BIG | Narrow

in-lite SCOPE | Mini | Duo | BIG | Narrow

in-lite SCOPE is een van de populairste tuinverlichtingspots van in-lite. Dat is ook niet zo gek. Deze armaturen zijn energiezuinig, flexibel te plaatsen. Daarnaast bepaalt het prachtige warme licht het succes van deze tuinspot. De in-lite SCOPE is verkrijgbaar in verschillende formaten. Hierdoor verlicht u in elke tuin bomen, struiken en beelden zoals u wilt. Kijk wat licht met uw tuin kan doen met de in-lite SCOPE.

Weergegeven:
Sorteren op:

in-lite SCOPE: de betere tuinverlichting

Wij bij Tuinverlichtingswinkel.be leveren uitsluitend de betere tuinverlichting met het complete assortiment van in-lite, zoals de in-lite SCOPE. Deze armaturen zijn meer dan mooi vormgegeven modellen. Het is gemaakt van hoogwaardige materialen en de meest moderne en betrouwbare technieken. Het 12 volt laagspanningssysteem is niet alleen veilig voor u en dieren, maar ook bijzonder eenvoudig zelf te installeren. Met de in-lite SCOPE haalt u dus kwalitatieve en prachtige tuinverlichting in uwu tuin! Benieuwd naar meer? Kijk ook eens naar in-lite WEDGE!

Stijlvolle buitenspots als verlichting

Wilt u een stijlvolle buitenspot kopen voor uw tuin? Dan is de in-lite SCOPE iets voor u. Met een buitenspot verlicht u sfeervol kleine of grote elementen in uw tuin. Gun uzelf een tuin waar u zich fijn in voelt. Plaats de armatuur en accentueer een boom, struik of plant. Door de flexibiliteit en de beugel plaatst u deze buitenspot op eenvoudig verschillende plekken.

Stralingshoek & lichtbereik in-lite SCOPE

In de onderstaande afbeelding ziet u de stralingshoek en het lichtbereik van de verschillende tuinlampen van de in-lite SCOPE-serie.


in-lite SCOPE speciaal voor uw tuin

Tuinverlichtingswinkel.be vindt het belangrijk dat u zich prettig voelt in uw tuin. De in-lite SCOPE helpt u daar bij. Deze armaturen zijn verkrijgbaar in verschillende formaten. Dit maakt het, dat u altijd een buitenspot vindt die bij u past. In ons assortiment vindt u de:

In-lite SCOPE bij uw online specialist

Een buitenspot kopen doet u bij Tuinverlichtingswinkel.be. Wij zijn de online specialist op het gebied van in-lite. In ons assortiment vindt u de in-lite SCOPE die bij uw smaak en stijl past. Bestellen gaat snel en eenvoudig. Bestelt u voor 15:00 uur? Dan zorgen wij dat het direct wordt verzonden. Boven de €50,- is dit helemaal gratis. Maakt u geen zorgen meer met de 5 jaar lange in-lite garantie en geniet van uw prachtig verlichte tuin. Benieuwd naar meer? Bekijk ons in-lite systeem.

Specialist voor in-lite
Snel thuisbezorgd
Persoonlijk advies
Service