Voor 23:59 besteld = Direct verzonden

Of plan zelf uw gewenste bezorgdatum

Gratis verzending (orders v.a. €50)

Aan huis geleverd in gans België

Energiezuinig, duurzaam &  safe

5 jaar In Lite garantie, Plug & Play

Veilig bestellen en betalen

Thuiswinkel gecertificeerd

in-lite | Licht Donker Sensor met zwarte stekker

in-lite | Licht Donker Sensor met zwarte stekker

De in-lite licht donker sensor is een accessoire voor de in-lite transformatoren. Met de sensor zorgt u dat de transformator een sein kan geven aan de armaturen wanneer het licht en donker is. Deze sensor met ronde zwarte stekker sluit u simpel en snel aan op de HUB-transformator en is geschikt voor de nieuwere modellen. Transformatoren die ouder zijn dan 10 jaar maken gebruik van een witte platte stekker. Bij Tuinverlichtingswinkel.be vindt u alles wat u nodig hebt voor het juist aansluiten van uw in-lite buitenverlichting. 

Let op! De in-lite licht donker sensor wordt altijd standaard bij de in-lite HUB 50 en in-lite HUB 100 transformatoren meegeleverd. Mocht er onverhoopt een stuk gaan of na jaren gebruik defect zijn, dan bestelt u hier eenvoudig een nieuwe licht donker sensor.

Voor het complete in-lite assortiment bent u bij Tuinverlichtingswinkel.be op het juiste adres. Bekijk ook eens andere armaturen van in-lite Ace. Kies uw favoriete armaturen en bestel gemakkelijk via onze webshop. Bij een bestelling vanaf €50,- krijgt u het zelfs gratis bezorgd aan huis. Ook ontvangt u naast een energiezuinige armatuur vijf jaar in-lite garantie.


Artikelnummer: TILDZWART  • €9,95
  • 2 weken levertijd
  • Excl. BTW: €8,22

Tags: inlite

Compleet assortiment
Snel thuisbezorgd
Service en advies
5 jaar In-Lite garantie