Bekabeling plannen

Opties voor het leggen van de 12 Volt kabel (in-lite kabels)

Vanuit de transformator rolt u de laagspanningskabel uit. U hoeft geen graafwerk te verrichten, de kabel kan direct onder de bestrating verwerkt worden of in de borders worden bedekt met slechts wat aarde.

De kabel hoeft geen gesloten systeem te vormen en kan gesplitst worden met behulp van kabelverbinders. Afhankelijk van uw lichtplan kiest u uit onderstaande legopties. Er zijn diverse kabels beschikbaar, een 14/2 en 10/2 kabel. De keuze voor de kabel hangt af van de kabellengte die u gaat aanleggen. Voor 14/2 kabel maximaal 40 meter en voor de 10/2 kabel kunt u maximaal 80 meter in 1 steng leggen. Kijk bij het rekenvoorbeeld welke kabel u nodig heeft.


 Maakt u gebruik van een gesplitst bekabelingsplan belast de CC-2 kabelverbinder dan tot maximaal 50 Watt (maximaal 50 watt lampen totaal achter de CC-2 kabelverbinder). De kabel hoeft geen gesloten systeem te vormen en kan gesplitst worden met behulp van kabelverbinders. Afhankelijk van uw lichtplan kiest u uit onderstaande legopties. Er zijn diverse kabels beschikbaar, een 14/2 en 10/2 kabel. De keuze voor de kabel hangt af van de transformator. Kijk bij het rekenvoorbeeld welke transformator u nodig heeft.Specialist voor in-lite
Snel thuisbezorgd
Persoonlijk advies
Service